Birgit Tjalve er død

af Benny Dyhr Thomsen

Natten den 5. december sov Birgit Tjalve ind og forlod sit fysiske legeme. Birgit efterlader sig 2 børn og sin mand Eskild Tjalve. Vi er mange i Visions-Partiet, der skylder Birgit meget for den tid hun gav til VP. Birgit var sammen med Eskild en vigtig årsag til stiftelsen af Visions-Partiet, spredte i mange år en åndelig glæde, viden og inspiration til os. Du har fyldt mit hjerte med gode minder.

Tak Birgit!

Din ånd vil altid gå med os i VP.

Hjerner påvirker hjerner

Videnskaben har ingen forklaring på bevis for at hjerner påvirker hjerner. Men forsøg på Bastyr university i USA med hjernescanner giver beviset.

Læs mere...

Den polske regering forbyder dyrkning af GMO

Den polske regering har besluttet, at dyrkning af genmodificerede majs MON810 planter og den genmodificerede kartoffel Amflora forbydes fra den 28. januar.  Handelen med genetisk modificerede frø har været forbudt i Polen siden 2005, men frøene kunne købes i udlandet og bruges i Polen. Greenpeace Polen har i otte år
sammen med andre miljøorganisationer, landbruget og forskere fokuseret på risikoen ved   genetisk modificerede afgrøder og fejrer nu det nationale forbud mod dyrkning.

MON810 og Amflora er faktisk tilladt i hele EU, men udover i Polen er der også nationale dyrkningsforbud i Tyskland, Østrig,
Frankrig, Ungarn, Luxembourg, Grækenland, Italien og Bulgarien.

Vælg den for dig interessante artikel fra menuen

Forside

Visions-Partiet er et parti der anerkender det åndelige i mennesket.

 

Visions-Partiet er politik med hoved og hjerte.