Projektet Hvad gør vi nu? - Vores omstilling til en bæredygtigt fremtid

Visions-Partiet tog til folkemødet på Bornholm og besøgte projektet "Hvad gør vi nu? - Vores omstilling til en bæredygtig fremtid", som blev præsenteret i DR's telt på pladsen.

P4-værten Bente Hansen fik bl.a. besøg af klimakommissær Connie Hedegaard, DRs generaldirektør Maria Rørbye Rønn, tænketanken Vores Bornholm og andre eksempler på bornholmske omstillingsinitiativer.

Omstillingen bygger på en grøn økonomi, der ikke har et øget ressourceforbrug og større miljø- og klimabelastning. I bogen "Den Store Omstilling", hvorfra projektet udspringer, skriver forfatteren Jørgen Steen Nielsen bl.a. at den store omstilling er et led i en lang kæde af initiativer, nyskabelser, eksperimenter, samarbejder og konflikter, som strækker sig over generationer. En proces, hvor det nye må spire frem midt i det gamle....Det svære er, at det er svært. Det gode er at vide, at der ikke rigtig er nogen anden vej. Og at alle har en rolle at spille.

Visions-Partiet bakker op om projektet, og hvis du også Interesserer du dig for, hvordan vi i Danmark omstiller os til et mere bæredygtigt samfund, eller hvis du er en af de mange danskere, der er med i et projekt, der bidrager til omstillingen, så ta' springet nu og vær med.

Du kan holde dig opdateret på projektet ved at klikke dig ind på www.voresomstilling.dk